Skip to content

Bijscholing 'bedrijfseerstehulpverlener'

Tijdens de verplichte ‘bijscholing bedrijfseerstehulpverlener’ worden de bestaande vaardigheden en theoretische kennis opgefrist. 

Doelgroep:

Werknemers die instaan voor EHBO-verzorgingen in het bedrijf en reeds over een diploma bedrijfseerstehulpverlener beschikken. 

Lesmethode:

Theoretische opleiding gegeven door een ervaren lesgever met de nadruk op praktijkvoorbeelden

Ook mogelijk als incompany opleiding. Contacteer ons voor meer informatie.

Programma:

Je krijgt een grondige herhaling van de eerstehulptechnieken die in een werkomgeving van belang zijn. Deze bijscholing is erkend door de FOD Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg. Preventie en veiligheid staan centraal. In deze opleiding wordt gebruik gemaakt van permanente evaluatie: doorheen de opleiding word je op verschillende momenten beoordeeld en bijgestuurd om de doelstellingen te kunnen behalen.

Beschikt u nog niet over het attest van bedrijfseerstehulpverlener? Volg dan nu de tweedaagse cursus.

Praktisch:

Kostprijs: €105 excl. btw

Q & A opleiding

Afhankelijk van de aard van de werkzaamheden, de resultaten van de risicoanalyse en het aantal werknemers bepaald de werkgever het aantal bedrijfseerstehulpverleners. De bedrijfseerstehulpverleners moeten eerst minimaal de 15u durende cursus bedrijfseerstehulpverlener volgen en zicht daarna minimaal jaarlijks bijscholen. Indien de werknemer de jaarlijkse bijscholing niet volgt, vervalt zijn oorspronkelijke titel van bedrijfseerstehulpverlener.

Meer weten over de wetgeving van EHBO op de arbeidsplaatsen? Neem een kijkje in de codex over het welzijn op het werk of neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Bij Trinmo geloven we erg in de juiste man op de juiste plaats. Onze lesgevers bedrijfseerstehulpverlening zijn dagdagelijks bezig met EHBO, verpleging of andere zorgtaken en komen dus uitsluitend uit de praktijk.

Wij zetten volop in op interactieve tools zoals Kahoot en interactieve praktijkoefeningen. Zo zijn de 4u onmiddenlijk om!

Een medisch onderzoek door de externe dienst voor preventie en bescherming op het werk is niet verplicht om deel te nemen aan de opleiding. 

Het is niet nodig om specifieke materialen of PBM’s te voorzien voor deze opleiding.

Het is wel verplicht om een officieel identificatiedocument mee te nemen.

Geen probleem. Neem vooraf contact met ons op om de mogelijkheden te bekijken.

Bij Trinmo maken we een onderscheid tussen een ‘attest van aanwezigheid’ en een ‘opleidingsattest’.

Voor opleidingen die niet worden afgesloten met een competentietest ontvangt u een attest van aanwezigheid. Bij (praktijk)opleidingen die worden afgesloten met een competentietest ontvangt u, na het slagen van de competentietest, een opleidingsattest.

Een attest van aanwezigheid is voldoende om te voldoen aan de wetgeving.

Voor meer informatie kan u steeds contact met ons opnemen.

De opleiding asbest eenvoudige handeling is las incompany beschikbaar in het Nederlands, Frans en Engels. 

De open opleidingen organiseren we momenteel enkel in het Nederlands.

Wil u graag een opleiding volgend in een andere taal? Neem dan contact met ons op.

Een incompany opleiding is al goedkoper vanaf 6 deelnemers. 

We proberen steeds gratis parking te voorzien. Indien er geen gratis parking aanwezig is nemen wij de kosten voor onze rekening.

Meer informatie over de parkeermogelijkheden ontvangt u via mail.

Bij Trinmo hechten we veel belang aan de kwaliteit van de opleiding. Tijdens de bijscholing bedrijfseerstehulpverlener zijn er maximaal 15 deelnemers per cursus. 

Wil u graag een cursus met minder deelnemers? Neem dan contact met ons op om een incompany opleiding te boeken.

Trinmo (SHEQ Solutions bv) is erkend door de kmo-portefeuille met registratienummer DV.0243638 Hierdoor kan u 20-30% steun genieten van de Vlaamse overheid.

Wij werken samen met diverse sectorfondsen. Contacteer ons voor meer informatie!