Skip to content

Trinmo opleidingen

Alle opleidingen kunnen incompany worden gegeven. Contacteer ons voor meer informatie.

Staat de opleiding die u zoekt niet in de lijst? Neem dan contact op met info@trinmo.be

Q & A - Trinmo Opleidingen

De codex over het welzijn op het werk (de welzijnswetgeving) zegt dat alle medewerkers over voldoende opleiding en ervaring moeten beschikken om hun taken op een veilige manier uit te voeren.

Verwijzing wetgeving: Hoofdstuk III.– betreffende de verplichtingen van de werkgever inzake onthaal, begeleiding, informatie en vorming van de werknemers van boek I, titel 2 van de codex over het welzijn op het werk.

Dit is mogelijk. Stuur een mailtje naar info@trinmo.be voor aanvang van de opleiding en dan doen wij het nodige.

Wil u gebruik maken van de tegemoetkomingen uit een ander sectorfonds? Contacteer ons vrijblijvend om de mogelijkheden te bekijken.

Trinmo opleidingen heeft er voor gekozen om alle opleidingen zoveel mogelijk te personaliseren aan de noden van de klant. Onze opleidingen met arbeidsmiddelen worden daarom alleen incompany gegeven.

Indien u één werknemer wil inschrijven voor een opleiding arbeidsmiddel dan kan u ons steeds vrijblijvend contacteren en dan informeren we of uw werknemer een incompany opleiding bij een andere klant kan volgen. 

De code van goede praktijk geen aan om minimaal elke 5 jaar een evaluatie te doen van de competenties van de werknemers.

Onze meeste diploma’s en attesten van aanwezigheid hebben daarom een geldigheidsduur van 5 jaar.

VCA attesten zijn standaard 10 jaar geldig. Voor bepaalde bijscholingen zoals asbest eenvoudige handeling of bedrijfseerstehulpverlener geld een geldigheidsduur van 1 jaar. 

De geldigheidsduur van een opleidingsattest vindt u op de infopagina van de opleiding en op uw attest.

Het is steeds mogelijk om een digitaal koppie van het opleidingsattest aan te vragen. Indien u een fysieke koppie wenst rekenen wij hier een administratieve kost voor aan van € 20.

Om een koppie van het attest te ontvangen stuurt u een mailtje naar info@trinmo.be met de volgende gegevens:

  • Naam + voornaam
  • Geboortedatum
  • Opleiding waarvan u een koppie wenst

Trinmo beschikt over een ruim team van lesgevers. We bekijken graag of we uw opleiding mee kunnen aanbieden.

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.

Trinmo opleidingen is niet alleen actief als een adviesbureau maar ook als een opleidingscentrum voor alle Kwaliteit, Veiligheid en Milieuopleidingen.

We stellen met plezier een persoonlijke opleiding of workshop op maat op. Onze incompany opleidingen starten vanaf € 1050 per dag.

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.

Wanneer u als bedrijf een VCA-certificaat wil behalen moet u beantwoorden aan de VCA-checklist. Een extern auditkantoor controleerd tijdens een audit of u voldoet aan de vragen uit deze VCA-Checklist. Vraag 3.1 en 3.2 van deze checklist eisen dat elke operationele werknemer over een persoonlijk VCA-attest beschikt.

Om een persoonlijk VCA-attest te behalen moet de werknemer een VCA-examen afleggen. Na het slagen van dit examen ontvangt de werknemer een attest dat drie jaar geldig is.

Wist u dat wij ook cursussen en examens VCA aanbieden? Neem een kijkje op onze opleidingspagina voor meer informatie.

Trinmo opleidingen